Vi bygger Venturi – Journalen utifrån våra kunders önskemål så när våra kunder talar om för oss att det finns ett stort behov av en effektiv modul för massvaccinering så bygger vi en sådan. TBE-modulen har tagits fram i ett samarbete med Milkrun AB i Strängnäs och är nu tillgänglig för alla vaccinatörer med liknande arbetssätt.

TBE-modulen i Venturi fokuserar på en enda sak, nämligen att så snabbt och säkert som möjligt få vaccinerat så mycket folk som möjligt och slippa onödigt krångel.

TBE-vaccination är i många system en tidsödande historia som gör hanteringen av många patienter samtidigt svår eller omöjlig. I Venturi kan du hantera 100-tals patienter i timman om du bara har tillräckligt med personal för att utföra själva vaccineringen. Med Venturi slipper du långa köer framför din vaccinbuss och hanteringen av dina patienter blir både enklare och effektivare.

Så här fungerar det:

Funktionsprincip TBE-vaccinering i Venturi - Journalen
Funktionsprincip TBE-vaccinering i Venturi – Journalen
 1. Patienten fyller i ett webbformulär från sin mobiltelefon eller dator
 2. Om ekonomifunktionen används skapas ett kvitto åt kunden
 3. Vaccinatören hämtar hem alla nya formulär, vilket skapar en kedjereaktion
  1. Patienten läggs upp i Venturi
  2. En ordination skapas baserat på patients ålder mm (inställningar)
  3. En journalrad skapas och kopplas till patienten
  4. En formulärpost skapas och kopplas till patienten
 4. Vaccinatören går igenom och kontrollerar formuläret
 5. Vaccinationen utförs

Allt detta sker i ett flöde som är automatiserad och inte kräver mer än ett par musklick.

Klicka här för att se en film om integrationen

Förutom ovanstående flöde finns också en signeringsfunktion där läkaren som skall signera alla vaccinationer kan signera alla med en knapptryckning. Som en säkerhetsfunktion finns en färgmarkering för de vaccinationer där en komplikation eller annat onormalt har förekommit.

Här kan du testa formuläret till TBE-vaccinationen

 

En video som visar hur det går till

video
play-rounded-fill

 

Vad tycker kunderna

-Våra kunder tycker det är väldigt enkelt att fylla i hälsodeklarationen, och det blir knappt några frågor från kunderna efter den är optimerad för enbart TBE vaccination.
-Det är väldigt överskådligt att vaccinera med systemet eftersom all väsentlig information finns väl disponerat på en och samma skärmbild.
– Det är otroligt snabbt, lätt och effektivt att administrera kunderna i samband med vaccination eftersom 99% redan är ifyllt i journalen när kunden väl ska vaccineras. Systemet begränsar inte produktiviteten utan tvärtom, systemet ökar produktiviteten med 30-40% !

Liselott Ek
Milkrun AB
www.milkrun.se

Kontakta oss