Persondata och företagsdata

Venturi – Journalen kan slå upp persondata om en patient så fort dennes personnummer matas in korrekt. Uppslaget görs mot folkbokföringsregistret och resultatet läggs in i fälten i Venturi. För att detta skall fungera måste ett avtal tecknas om Namnuppslag-tjänsten. Avtalet i sig kostar inget men varje uppslag kostar 5 kr + moms. Uppslagen köps i en pott om minium 100 som sedan per automatik fylls på när potten tar slut. På samma sätt kan uppslag göras mot bolagsverket, där företagsnamn m.m. hämtas när ett organisationsnummer skrivs in.

Vad kostar det?
Avtalet i sig kostar inget men varje uppslag kostar 5 kr + moms. Uppslagen köps i en pott om minium 100 som sedan per automatik fylls på när potten tar slut. Om denna tjänst används i större utsträckning finns möjlighet till ett speciellt avtal om rabatter, kontakta vår säljavdelning för en offert.

Hur kommer jag igång med persondata?
För att du ska komma igång med persondata så behöver du göra en tjänstanmälan, det gör du nedanför. Därefter kommer vi skapa en faktura, när fakturan är betald så aktiveras din beställda tjänst.

SMS

Har du någonsin velat att dina kunder ska få ett sms någon dag innan dem ska på besök hos dig? I Venturi – Journalen är det möjligt att skapa både enskilda meddelanden och påminnelsemeddelanden för bokningar. Skriv dina egna sms med egen avsändare t.ex. ditt företagsnamn, eller er företagstelefonnummer. SMS-mallarna kan också anpassas så att de automatiskt skriver in patientens namn.

Vad kostar det?
Avtalet i sig kostar inget men varje SMS kostar 1,35 kr + moms. SMS:en köps i en pott om minium 500 som sedan per automatik fylls på när potten tar slut.

Hur kommer jag igång med SMS?
För att du ska komma igång med SMS så behöver du göra en tjänstanmälan, det gör du nedanför. Därefter kommer vi skapa en faktura, när fakturan är betald så aktiveras din beställda tjänst.

Moln

Med vår molntjänst och Venturi – Journalen – Pro, så kan du nå ditt journal system var än du är. Du kan vara mitt ute i skogen, eller ligga på en strand i hawaii, eller varför inte på kontoret så länge du har en internetuppkoppling. Med vår molntjänst så sköter vi alla dina bekymmer, backups, hantering av server m.m. Med vår molntjänst så kan du och dina kollegor vara inne och jobba samtidigt och allt uppdateras i realtid. Så fort din kollega har gjort en ändring så kan du se ändringen på din klient och vice versa.

Vad kostar det?
Venturi – Journalen – Pro kostar Månadskostnad 399 + moms/månad (50:- mer än Basic). Själva molntjänsten betalas kostar 99 + moms/månad/klient.

Redan från klientlicens nr två utgår en rabatt om ca 15%, kontakta vår säljavdelning för mer information och en offert som passar just dina behov.

Hur kommer jag igång med molntjänst?
För att du ska komma igång med molntjänst så behöver du göra en tjänstanmälan, det gör du nedanför. Därefter kommer vi skapa en faktura, när fakturan är betald så kommer vi flytta din lokala Venturi – Journalen till vår molntjänst.

E-Recept

Alfa e-Recept är en webbaserad tjänst som möjliggör förskrivning av e-recept för alla yrkeskategorier som har förskrivningsrätt. Tjänsten innehåller beslutsstöd och är byggd för att läkemedelsförskrivningen ska ske enkelt och smidigt. E-recept är en extern tjänst som vi inte administrerar.

Vad kostar det?
E-Recept kostar ingenting hos oss, däremot så tar E-Recept en avgift för deras tjänst. Priserna för E-recept kan du hitta här https://www.e-recept.se/

Hur kommer jag igång med E-Recept?
För att du ska komma igång med E-Recept så behöver du köpa tjänsten hos Alfa E-Recept det gör du här. När du har gjort det ska du se till att din användare i Venturi – Journalen har rätt personummer. När din användare t.ex. Niklas Nilsson har rätt personummer 19001023-1234 så kommer E-Recept automatiskt att fungera.

Utbildning

Känner du att du skulle vilja ha stenkoll på ditt journalsystem? Vi erbjuder utbildningar på Venturi – Journalen för företag, med vår expertis så lovar vi dig att du ska kunna systemet till fullo vid utbildningens slut. Vi anpassar våra utbildningar efter ert behov och tar utgångspunkt i er verksamhet. Utbildningen kan ske antingen över internet eller på plats hos os eller er.

Fyller i formuläret på våran kontaktsida så kontaktar vi dig, ange gärna om ni vill att vi kommer till er eller om ni vill komma hit till Höör i Skåne.

Hårdvara

Behöver ni även hårdvara för att köra systemet? Då kan vi hjälpa er med det, skrivare, datorer, skärmar, streckkodsläsare, kvittoskrivare, etikettskrivare m.m.

Vad kostar det?
Vi är inte billigare än andra på hårdvara, men vi vet vad som fungerar ihop med journalen och vad som brukar ställa till problem. Det går också bra att bara kontakta oss för information om vilken hårdvara som är lämplig att köpa och sedan köpa detta hos någon annan leverantör.

Integration med TimeCenter.se

Använder du TimeCenter eller funderar på att börja göra det så blir du säkert glad att höra att Venturi arbetar perfekt ihop med deras kalenderfunktion.

Vad kostar det?
TimeCenter är en fristående bolag och deras prislista finns på www.timecenter.se
Du kan också skapa ett testkonto här om du bara vill provköra deras kalender, klicka här

Hur kommer jag igång med TimeCenter?
Det är väldigt enkelt att komma igång med Timecenter-integrationen. Skapa ett konto på TimeCenter, det går bra med ett testkonto som du kan skapa här.

När du väl har ett TimeCenter-konto så går du till inställningar/användare/Integration/TimeCenter/ och klicka på knappen påbörja kopplingen till TimeCenter.

Integration med Bokadoktorn.se

Från och med version 15 har vi byggt in stöd för bokadoktorn.se

Integrationen betyder att bokningar och patientdata som görs via bokadoktorn.se automatiskt kopieras över till Venturi – Journalen. Behöver ni även hårdvara för att köra systemet? Då kan vi hjälpa er med det, skrivare, datorer, skärmar, streckkodsläsare, kvittoskrivare, etikettskrivare m.m.


Kontakta oss