Benedicte Cappelen
Barnsjukgymnasten

– Jag har letat journalsystem genom en längre tid och föll av en händelse över Venturi – Journalen, som jag tyckte lät lovande vid en första anblick. Efter kontakt med supporten förstod jag att här hade jag hittat ett företag som brydde sig om mig som kund och som var lyhörda för de problem som jag upplever i min vardag.

Nu har jag varit med och beta-testat Venturi – Journalen 12 och jag måste säga att jag är mycket nöjd, inte bara på grund av gott stöd från CD Soft men också på grund av stödet för PRIVA som jag har haft ett stort behov av.

Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra i min branch.

Liselott Ek
Brightcare

– Vi har varit Venturi-användare sedan version 9.2 och har även varit med och påverkat innehållet i version 10.

Journalen är perfekt för oss som erbjuder flera olika tjänster åt våra patienter och där vi ibland inte befinner oss på mottagningen utan ute i fält.

Journalen täcker samtliga våra behov och samarbetet med CD Soft har fungerat klanderfritt, vi kan varmt rekommendera både företaget och produkten.

Anna Glad
Glada Anna

– Jag har använt Venturi journalprogram i fem år för journalföring samt skapande av fakturor och kontantfakturor.

Programmet är mycket enkelt att använda och om någonting krånglat har supporten varit suverän. Stort tack, kan varmt rekomendera Venturi – Joruaneln.

Gunilla Hilborn kör Venturi - Journalen

Gunilla Hilborn
F.d. Ordförande Sveriges Fotterapeuter

– I hela mitt yrkesliv (sedan förra seklet – 1985) har jag arbetat inom sjukvården och för två år sedan utbildade jag mig till fotterapeut/certifierad laserterapeut med egen klinik i Uppsala.

För mig är förebygga, utveckla och hålla kvalitet viktigt både när det gäller människan och teknik! Att arbeta med Venturis journalsystem är fantastiskt, ett sätt att hålla kvalitet, struktur och på ett smidigt sätt kunna leverera journalanteckning till vårdcentralen, få betalt för utförda behandlingar och inte minst ha koll på kunder/patientens besöksanteckningar.

Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra medicinska fotterapeuter

Per Brink
Brinks kiropraktik

– I många år letade jag efter ett journalprogram som skulle kunna fungera på en liten mottagning. Det jag hittade var stora, dyra och komplicerade system eller dåligt uppbyggda program som inte fungerade för min verksamhet.

För snart 10 år sedan kom jag över Venturi-journalen, ett program som passade perfekt redan från början. Venturi är enkelt att arbeta med, både när det gäller journalföring och ekonomi.

Jag har aldrig haft några problem med Venturi-journalen under alla dessa år, en av mina bästa investeringar.

Tor Opdahl
Aktiv Rehab

– Vi på Aktiv Rehab har använt Venturi sedan sex år tillbaka. Venturi passar oss som hand i handske, vi är sex naprapater som delar journaler, fakturor/kvitton och all annan information med varandra.

Venturi fungerar utan krångel och det är mycket smidigt att dela journaler över nätverket. Det känns proffsigt gentemot patienten, att oavsett vem denne konsulteras av, så finns jounalen och all annan historik tillgänglig.

Ulf Trabjerg
Kajkantsdoktorn

– Venturi – Journalen från CD Soft är ett enkelt, lättillgängligt journalsystem.

Fantastisk användarvänligt som tillsammans med en utmärkt support blir just den dagliga digitala medarbetaren som jag tidigare har saknat.


Marcus Vennberg
Verksamhetschef / Leg. Sjukgymnast

– Venturi – Journalen är ett utmärkt journalsystem för våra ändamål inom sjukgymnastik (både privat samt inom landstingsvård med filhantering), Naprapati och Företagshälsovård. Det känns intuitivt, lättarbetat, användarvänligt och med utmärkt tillgänglighet oavsett om arbetet sker på klinik eller ute på fältet. Ett extra plus för den utomordentliga supporten.

 


Magnus Carlsson
Norra Agnegatans Kiropraktorklinik

– Jag har använt Venturi – Journalen i ca 15 år, under dessa år har jag alltid varit nöjd med det tydliga och lättförståeliga programmet. Om det mot förmodan uppstått problem har jag alltid fått snabb och bra support. Jag kan därför varmt rekommendera detta journal-system till alla i hälsobranschen.
Magnus Carlsson, leg. kiropraktor

 

Welledge

 

Martin Fransson
Welledge

Jag kan varmt rekommendera Venturi – Journalen!
Jag ville integrera onlinekalender med ett bra journalprogram, det enda program som gör det idag är Venturi. Frågan var om de skulle kunna leverera det jag önskade med en smidig integrering och ett välfungerande journalsystem, som jag lätt och snabbt kunde använda i min dagliga kiropraktor verksamhet. Venturi har hitintills överträffat mina förväntningar!! Bra support med snabba uppdateringar skapar ett journalprogram som jag är mycket nöjd med.
Martin Fransson, leg kiropraktor på Welledge

 

Barnsjukgymnasten

Benedicte Cappelen
Barnsjukgymnasten

– Jag har letat journalsystem genom en längre tid och föll av en händelse över Venturi – Journalen, som jag tyckte lät lovande vid en första anblick. Efter kontakt med supporten förstod jag att här hade jag hittat ett företag som brydde sig om mig som kund och som var lyhörda för de problem som jag upplever i min vardag. Nu har jag varit med och beta-testat Venturi – Journalen 12 och jag måste säga att jag är mycket nöjd, inte bara på grund av gott stöd från CD Soft men också på grund av stödet för PRIVA som jag har haft ett stort behov av. Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra i min branch.

 

Aktiv Rehab
Tor Opdahl
Aktiv Rehab

– Vi på Aktiv Rehab har använt Venturi sedan sex år tillbaka. Venturi passar oss som hand i handske, vi är sex naprapater som delar journaler, fakturor/kvitton och all annan information med varandra. Venturi fungerar utan krångel och det är mycket smidigt att dela journaler över nätverket. Det känns proffsigt gentemot patienten, att oavsett vem denne konsulteras av, så finns jounalen och all annan historik tillgänglig.

 

Kajkantsdoktorn

Ulf Trabjerg
Kajkantsdoktorn

– Venturi – Journalen från CD Soft är ett enkelt, lättillgängligt journalsystem. Fantastisk användarvänlighet som tillsammans med en utmärkt support blir just den dagliga digitala medarbetaren som jag tidigare har saknat.

 

Glada Anna
Anna Glad
Glada Anna

– Jag har använt Venturi journalprogram i fem år för journalföring samt skapande av fakturor och kontantfakturor. Programmet är mycket enkelt att använda och om någonting krånglat har supporten varit suverän. Stort tack, kan varmt rekomendera CD-softs journalprogram.

 

Brinks Kiropraktik

Per Brink
Brinks Kiropraktik

– I många år letade jag efter ett journalprogram som skulle kunna fungera på en liten mottagning. Det jag hittade var stora, dyra och komplicerade system eller dåligt uppbyggda program som inte fungerade för min verksamhet. För snart 10 år sedan kom jag över Venturi-journalen, ett program som passade perfekt redan från början. Venturi är enkelt att arbeta med, både när det gäller journalföring och ekonomi. Jag har aldrig haft några problem med Venturi-journalen under alla dessa år, en av mina bästa investeringar.


Kontakta oss