Benedicte Cappelen
Barnsjukgymnasten

– Jag har letat journalsystem genom en längre tid och föll av en händelse över Venturi – Journalen, som jag tyckte lät lovande vid en första anblick. Efter kontakt med supporten förstod jag att här hade jag hittat ett företag som brydde sig om mig som kund och som var lyhörda för de problem som jag upplever i min vardag.

Nu har jag varit med och beta-testat Venturi – Journalen 12 och jag måste säga att jag är mycket nöjd, inte bara på grund av gott stöd från CD Soft men också på grund av stödet för PRIVA som jag har haft ett stort behov av.

Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra i min branch.

Liselott Ek
Brightcare

– Vi har varit Venturi-användare sedan version 9.2 och har även varit med och påverkat innehållet i version 10.

Journalen är perfekt för oss som erbjuder flera olika tjänster åt våra patienter och där vi ibland inte befinner oss på mottagningen utan ute i fält.

Journalen täcker samtliga våra behov och samarbetet med CD Soft har fungerat klanderfritt, vi kan varmt rekommendera både företaget och produkten.

Anna Glad
Glada Anna

– Jag har använt Venturi journalprogram i fem år för journalföring samt skapande av fakturor och kontantfakturor.

Programmet är mycket enkelt att använda och om någonting krånglat har supporten varit suverän. Stort tack, kan varmt rekomendera Venturi – Joruaneln.

Annikka Rosman Medicinsk Fotvårdsterapeut från Stockholm

Annikka Rosman
Rosman Friskvård AB

– Jag är sedan 2004 verksam som Medicinsk Fotvårdsterapeut i Stockholm.
Tidigare skrev jag mina journaler på papper och tyckte väl att det var ok. trots ständigt bläddrande i pärmarna och mycket skrivande för hand.

2016 köpte jag Venturi och det har helt enkelt revolutionerat mitt arbete. Det är väldigt smidigt och genomtänkt program, lätt att lära sig och användarvänligt.  Idag skriver jag mina journaler och fakturor/kvitton på bara några minuter.

Fotar ofta mina kunders fötter, för uppföljning av behandlingar och det är oerhört enkelt att föra in fotona i kundens journal.
Vad som också var tungt vägande skäl till att välja Venturi Journalprogram, för mig, var att de är uppkopplade med BokaDirekt som jag använder som bokningssystem. Dagens bokade kunder finns färdiga på startsidan varje dag.

Supporten fungerar också bra. Får svar och hjälp i stort sett direkt och de har alltid klarat av det som jag tyckt varit konstigt eller icke fungerade. Folket på Venturi är lyhörda för program-förbättringar och önskemål.

Jag är helt enkelt en mycket nöjd kund och kan varmt rekommendera Venturi.

Per Brink
Brinks kiropraktik

– I många år letade jag efter ett journalprogram som skulle kunna fungera på en liten mottagning. Det jag hittade var stora, dyra och komplicerade system eller dåligt uppbyggda program som inte fungerade för min verksamhet.

För snart 10 år sedan kom jag över Venturi-journalen, ett program som passade perfekt redan från början. Venturi är enkelt att arbeta med, både när det gäller journalföring och ekonomi.

Jag har aldrig haft några problem med Venturi-journalen under alla dessa år, en av mina bästa investeringar.

Tor Opdahl
Aktiv Rehab

– Vi på Aktiv Rehab har använt Venturi sedan sex år tillbaka. Venturi passar oss som hand i handske, vi är sex naprapater som delar journaler, fakturor/kvitton och all annan information med varandra.

Venturi fungerar utan krångel och det är mycket smidigt att dela journaler över nätverket. Det känns proffsigt gentemot patienten, att oavsett vem denne konsulteras av, så finns jounalen och all annan historik tillgänglig.

Ulf Trabjerg
Kajkantsdoktorn

– Venturi – Journalen från CD Soft är ett enkelt, lättillgängligt journalsystem.

Fantastisk användarvänligt som tillsammans med en utmärkt support blir just den dagliga digitala medarbetaren som jag tidigare har saknat.

Gunilla Hilborn kör Venturi - Journalen

Gunilla Hilborn
F.d. Ordförande Sveriges Fotterapeuter

– I hela mitt yrkesliv (sedan förra seklet – 1985) har jag arbetat inom sjukvården och för två år sedan utbildade jag mig till fotterapeut/certifierad laserterapeut med egen klinik i Uppsala.

För mig är förebygga, utveckla och hålla kvalitet viktigt både när det gäller människan och teknik! Att arbeta med Venturis journalsystem är fantastiskt, ett sätt att hålla kvalitet, struktur och på ett smidigt sätt kunna leverera journalanteckning till vårdcentralen, få betalt för utförda behandlingar och inte minst ha koll på kunder/patientens besöksanteckningar.

Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra medicinska fotterapeuter


Marcus Vennberg
Verksamhetschef / Leg. Sjukgymnast

– Venturi – Journalen är ett utmärkt journalsystem för våra ändamål inom sjukgymnastik (både privat samt inom landstingsvård med filhantering), Naprapati och Företagshälsovård. Det känns intuitivt, lättarbetat, användarvänligt och med utmärkt tillgänglighet oavsett om arbetet sker på klinik eller ute på fältet. Ett extra plus för den utomordentliga supporten.

 


Magnus Carlsson
Norra Agnegatans Kiropraktorklinik

– Jag har använt Venturi – Journalen i ca 15 år, under dessa år har jag alltid varit nöjd med det tydliga och lättförståeliga programmet. Om det mot förmodan uppstått problem har jag alltid fått snabb och bra support. Jag kan därför varmt rekommendera detta journal-system till alla i hälsobranschen.
Magnus Carlsson, leg. kiropraktor

 

Welledge

 

Martin Fransson
Welledge

Jag kan varmt rekommendera Venturi – Journalen!
Jag ville integrera bokadirekt med ett bra journalprogram, det enda program som gör det idag är Venturi. Frågan var om de skulle kunna leverera det jag önskade med en smidig integrering och ett välfungerande journalsystem, som jag lätt och snabbt kunde använda i min dagliga kiropraktor verksamhet. Venturi har hitintills överträffat mina förväntningar!! Bra support med snabba uppdateringar skapar ett journalprogram som jag är mycket nöjd med.
Martin Fransson, leg kiropraktor på Welledge

 

Barnsjukgymnasten

Benedicte Cappelen
Barnsjukgymnasten

– Jag har letat journalsystem genom en längre tid och föll av en händelse över Venturi – Journalen, som jag tyckte lät lovande vid en första anblick. Efter kontakt med supporten förstod jag att här hade jag hittat ett företag som brydde sig om mig som kund och som var lyhörda för de problem som jag upplever i min vardag. Nu har jag varit med och beta-testat Venturi – Journalen 12 och jag måste säga att jag är mycket nöjd, inte bara på grund av gott stöd från CD Soft men också på grund av stödet för PRIVA som jag har haft ett stort behov av. Jag kan varmt rekommendera Venturi till andra i min branch.

 

Aktiv Rehab
Tor Opdahl
Aktiv Rehab

– Vi på Aktiv Rehab har använt Venturi sedan sex år tillbaka. Venturi passar oss som hand i handske, vi är sex naprapater som delar journaler, fakturor/kvitton och all annan information med varandra. Venturi fungerar utan krångel och det är mycket smidigt att dela journaler över nätverket. Det känns proffsigt gentemot patienten, att oavsett vem denne konsulteras av, så finns jounalen och all annan historik tillgänglig.

 

Kajkantsdoktorn

Ulf Trabjerg
Kajkantsdoktorn

– Venturi – Journalen från CD Soft är ett enkelt, lättillgängligt journalsystem. Fantastisk användarvänlighet som tillsammans med en utmärkt support blir just den dagliga digitala medarbetaren som jag tidigare har saknat.

 

Glada Anna
Anna Glad
Glada Anna

– Jag har använt Venturi journalprogram i fem år för journalföring samt skapande av fakturor och kontantfakturor. Programmet är mycket enkelt att använda och om någonting krånglat har supporten varit suverän. Stort tack, kan varmt rekomendera CD-softs journalprogram.

 

Brinks Kiropraktik

Per Brink
Brinks Kiropraktik

– I många år letade jag efter ett journalprogram som skulle kunna fungera på en liten mottagning. Det jag hittade var stora, dyra och komplicerade system eller dåligt uppbyggda program som inte fungerade för min verksamhet. För snart 10 år sedan kom jag över Venturi-journalen, ett program som passade perfekt redan från början. Venturi är enkelt att arbeta med, både när det gäller journalföring och ekonomi. Jag har aldrig haft några problem med Venturi-journalen under alla dessa år, en av mina bästa investeringar.

 

Arbor Psykologi
Ulrika Hiscoke
Arbor Psykologi

– Jag valde Venturi Journalen av många orsaker – utöver det uppenbara att det fungerar ypperligt som journalsystem.För det första så tankar det automatiskt över patientuppgifter och mina bokningar från onlinetjänsten Bokadirekt.se, vilket minimerar risken för att felaktiga uppgifter kommer in i systemet, och sparar oerhört mycket tid, inte minst vid faktureringen. Alla bokade tider finns loggade i journalen och det är lätt att dubbelkolla att allt är journalfört och klart.

För det andra är det ett integrerat jounal- och ekonomissystem med alla funktioner jag behöver för fakturering och bokföring av betalningar, och jag kan enkelt exportera data till excel eller SIE, vilket underlättar för min revisor och minskar min kostnad för bokföring. Jag kan också enkelt samfakturera både enskilda klienters besök på samma faktura, och företag som betalar för flera medarbetare, och remittenter som har skickat flera patienter genom att associera patienterna till företagsfakturering.

För det tredje är det underbart att ha journalen online, och veta att ett professionellt företag sköter min säkerhetskopiering och förvaring av journal, och jag har säker tillgång till alla mina dokument och journaler från min laptop var jag är, vare sig jag sitter på mottagningen, hos kund eller jobbar hemifrån. Jag kan också enkelt läsa upp dokument till journalen, som då lagras med den, ex remisser, brev och intyg, som jag nu slipper spara på separat, har saknat den funktionen i andra program. Det finns också mallar för remisser och annat att använda i Venturi, om man inte vill skriva i annat program, jättesmidigt.

För det fjärde älskar jag funktionen att på startsidan se påminnelser och att-göra lista för patientarbetet. När jag skriver journal eller arbetar med patient uppe och kommer på något jag behöver kolla upp eller göra relaterat till patienten, ex boka provtagning var tredje månad, skriva ett utlåtande eller ringa och ändra en tid, så kan jag göra en snabb notering i Venturi. Av sekretesskäl kan man ju inte använda sin vanliga planeringsverktyg för patientarbetet, och då blev det gärna en massa post-it lappar som stannade på kontoret, och gjorde att jag inte kunde jobba av listan hemifrån. Nu har jag allt samlat på ett sekretessäkert sätt, och har tillgång till det från datorn vart jag än är.

För det femte, och kanske allra viktigaste, CD-soft har en unik kundsupport! Vad problemet än är så löser de det, även om det inte är deras produkt som strular. När datumformatet i min Mac ändrades i och med en uppdatering, och synkroniseringen mellan bokadirekt och Venturi slutade fungera, ja då fixade de problemet via fjärrstyrning av min dator, samma dag, utan kostnad för mig. De svarar snabbt, och har alltid svar.

Jag kan varmt rekommendera Venturi som en heltäckande produkt, både för er som har egen mottagning, men även för er som jobbar flera tillsammans, då ni kan använda programmet gemensamt, och som sagt både för journal, tidbok, fakturering, bokföring av betalningar, för att organisera patientrelaterade ”att göra”, och för att lagra dokument relaterade till patienter. Kort sagt, allt patientrelaterat arbete samlas i ett och samma program, med säker back-up och krypterad online-tillgång, som gör att jag slipper oron för back-up och blir låst till kontoret.


Kontakta oss