Venturi nu med egen kalender

Venturi har sen tidigare haft stöd för både TimeCenter och BokaDoktorn. Samarbetet fortsätter men nu har vi även återinfört vår egen kalender. Den egna kalender finns i nuläget endast i Basic- versionen men så småningom kommer den även att finnas i pro-versionen.

Vi har under det senaste halvåret arbetat med att få vår tidigare kalender från Pro-versionen att lira med vår nya webbaserade Basic-version. Det är inte utan en viss stolthet vi kan presentera vår egen avancerade kalender som ändå är enkel att använda.

 

Vilka möjligheter medger kalendern?

Med den inbyggda kalendern kan du lägga upp arbetsplatser om du har flera och tjänster om du har flera olika. Dessa platser och tjänster kan du sedan
skapa öppettider för.

Exempelvis kan du ställa in att du på måndagen jobbar med Fotvård i Uppsala och på tisdagen med massage på någon annan plats. Du kan sedan spara din vecka som en mall för att återvända den kommande vecka/veckor.

Olika tjänster kan också ha olika tidsåtgång alltsammans styr du enkelt i kontrollpanelen.

 

Vad är nyttan?

Förutom att kunna erbjuda dina kunder en modern men lättanvänd sida att göra bokningar på så får du som företagare en del fördelar.

  • Du får järnkoll på din tid och dina bokningar.
  • Du slipper lägga upp patienter manuellt.
  • Du kan enkelt administrera dina öppettider och vad du vill erbjuda för tjänster och vart.

 

Vad skiljer kalendrarna åt?

Vad är det som skiljer vår inbyggda kalender från motsvarigheten från TimeCenter eller BokaDoktorn?

Vår kalender är gratis för användare av Venturi men den har inte heller samma funktionalitet som våra samarbetspartners kan erbjuda.

  • Vår kalender ger dig en bokningssida där dina kunder kan boka tider men den ger dig ingen hemsida. Din bokningssida kommer inte att indexeras av sökmotorer, såsom google och yahoo m.fl.
  • Vi har ingen betalningsmodul kopplat till bokningar.
  • Vi har ingen receptionist du kan hyra och svara telefon åt dig.

 

Komma igång med kalendern

För att komma igång med vår kalender kontakter du supporten så hjälper de dig att göra grundläggande inställningar.

Du betalar inget extra för kalenderfunktionen. Om du väljer att kalendern skall påminna om bokade tider via SMS tillkommer en kostnad per SMS

 

 

Är du intresserad? Eller befintlig som vill ha en gratis genom gång? Kontakta oss gärna så bokar vi in en tid. Länk till kontakt.

Vill du veta mer om systemet som helhet? Klicka här.