Bokadoktorn + Venturi = Sant

Bokdoktorn och Venturi – Journalen är nu sammankopplade.
Venturi har, sedan drygt 5 år stöd för bokningssajten timecenter.se. Från och med nästa version (15) så kommer vi även att ha stöd för bokadoktorn.se.

 

Varför stöd för flera kalendrar

De två tjänsterna skiljer sig på så sätt att timecenter riktar sig till slutkunder där bokadoktorn riktar sig till försäkringsbolag som bokar tider åt sina försäkringstagare, därför finns det behov av två kalendrar. Notera att båda kalendrar kan samexistera, det går alltså utmärkt att köra båda samtidigt.

Stödet i Venturi kommer att innebära att bokning som gjorts på bokadoktorn.se automatisk ”ramlar” ner i Venturi – Journalen, samt att patienten läggs upp om denne inte redan finns sedan tidigare.

Vill du veta mer om BokaDoktorn kan du kontakta dem på  antingen 031 – 313 46 60 eller på deras hemsida
Glöm inte att tala om för dem att du ringer eftersom du använder eller fundera på att använda Venturi, så du får rätt hjälp.
Vill du veta mer om vår integration nås vi på 0413-404040

Fakta

Boka Doktorn är ett bokningssystem som används av försäkringsbolag för att boka vård åt sina kunder. I Boka Doktorn finns över 960 anslutna kliniker att söka vård bland, vilket gör systemet till en säker och effektiv samarbets- och kommunikationsplattform mellan kliniker, försäkringsbolag och nätverkspartner.

bokadoktorn.se kopplad tiull Venturi - Journalen