Venturi – Journalen Basic snart på webben.

Under 2019 så har vårt utvecklingsteam jobbat med att få fram en version av Venturi – Journalen basic som är webbaserad istället för klientbaserad. Detta innebär att man kommer kunna journalföra genom sin webbläsare (Google Chrome t.ex.) istället för att använda en klient som tidigare har behövts.

Fördelarna är många med detta skifte, det enda du behöver är en webbläsare vilket innebär att du kommer kunna journalföra med en Mac, Windows, Linux & Chromebook. Att jobba i systemet kommer att gå betydligt snabbare, vi uppskattar en ökning på 60% i hastighet.

Den första versionen som kommer i början av året kommer att vara  ”Basic Moln”. Behöver du inte ekonomisystemet så kommer du allts kunna börja köra direkt på webben istället.

Under nästa år ser vi fram emot att uppgradera befintliga och nya kunder till vårt nya snabbare och smidigare system. Uppgradering kommer att ske successivt i början av 2021. Än har vi inget exakt datum. Alla befintliga kunder kommer få mail med information samt inbokning av installationstider för att göra flytten så smidig som möjligt.

Samtidigt under vår uppgraderingsfas så kommer vi att fortsätta utveckla vårt nya webbaserade journalsystem, och kommer påbörja ”Pro Moln”. Fördelarna blir många med att köra ekonomi i framtida versionen, då vi kommer ha integration med Visma & Fortnox till att börja med. Spara massor med tid genom att göra fakturor & bokföring samtidigt!

Hoppas ni är lika glada som vi att Venturi – Journalen snart är på webben.

Beta test

Våra befintliga kunder kommer få möjlighet att betatesta det nya systemet. Det finns plats för ett begränsat antal betatestare, om du är intresserad kan du höra av dig på beta@venturi-journalen.se

Vill du veta mer  nås vi på 0413-404040 eller något av följande sätt.

Webben hemskärm

Webben patientvy